donderdag 3 januari 2013

Vandaag behaalde resultaten, zijn geen garantie voor de toekomst.

Het is lang geleden dat ik begon met een bericht te plaatsen. Ik vond dat ik wat moest gaan typen over mijn voorspellingen en zit er, toch wel wat naast. Zo gaat dat in de wereld van de voetbal. Je denkt wat te weten, maar weet alleen de dag. Wat we weten over morgen, weten we morgen pas echt. Raar eigenlijk. Dat we er later pas achter komen, wat er vandaag allemaal mis ging. Waar leid dit heen? Heel simpel, naar uitspraken van mensen in de voetbalwereld die in de waan van de dag leven.

 Vandaag gaat het goed en laten we het beleid van gister achter ons. Beleid waarin we aankopen deden en niet omkeken naar jeugd.. Beleid waarin we meer uitgeven dan verdienen, alleen om prijzen te kunnen winnen. Vandaag gaat het goed en halen we oud spelers terug naar het oude nest. Spelers die zelf goed gespeeld hebben, alleen zei weten hoe het is aan de top.. Vandaag gaat het goed. We kijken naar de toekomst, we kijken vooruit.

Dit is vrij positief, maar baart me toch zorgen. Hoe mooi dit ook klinkt. Is dit niet gewoon iets wat we vandaag weten, maar morgen vergeten? En zeggen we overmorgen niet weer dat we dit eergister zagen aankomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten